soverom, inspirasjon

Soverom inspirasjon

Vil du ha inspirasjon til soverom? Studer noen soverom fra andre epoker for å finne originale ideer.

Det er trygt å si at interiør er et stadig skiftende industri, akkurat som mote hvert år bringer med seg nye farger, trender og strukturer. Denne artikkelen drøfter noen av de viktigste trendene som var populære for soverom gjennom de ulike tiårene.

Sekstitallets soverom

Fargene som var dominerende på 60-tallet var: rosa, oransje og lyse greener. Soveromsmøbler var identifiserbar av det elegante kurver og det var populært å ha farget hvitt soverom stykker. Sfærisk lysarmaturer var dominerende, samt kunst utskrifter som Peter Maks. I tillegg til å ha hvit fargede møbler, svensk stil furu møbler ble meget populære.

Soverom på syttitallet

Syttitallet brakte med seg rike naturlige toner av, gul, brun, oransje og grønt. Candlewick og chenille sengetepper var populære, og er fortsatt tilgjengelig for å få kjøpt i dag på eBay eller i vintage butikker. Ikoniske plakater av musikere på veggen og en platespiller og noen vinyl nærheten. Artwork som promoteres store blomster mønstre eller ugler eller annen grunn var også populære.

Åttitallets soverom

Åttiårene inspirerte med fargevalget, noe lys og prangende, varmt rosa, grønn, blå og appelsiner. Black finert eller teak møbler var fremtredende på 1980-tallet, sammen med beanbag stolen. 1980-tallet ble det introdusert Silentnight første ikke rulle sammen madrasser og oransje eik møbler var også moderne.

Inspirasjon til oppussing av soverom fra nittitallet

Vil du ha inspirasjon til soverom oppussing trenger du ikke se lenger tilbake enn til nittitallet. Det var koselige tider det! Det finnes mange forskjellige soverom stiler populært akkurat nå for eksempel, femininitet med en hard kant. Dette ville bety en ganske nøytralt fargevalg si lilla med litt sterkere farget aksenter si sennep-grønn gul kast eller puter, før du rekyl i redsel har jeg sett et eksempel på dette, og det er virkelig nydelig. De miljømessige Stilen er moteriktig akkurat nå med falmede og resirkulert biter av møbler og design og et nøytralt fargevalg. Svart er en veldig sterk tema å gå for med uttalelsen vegger og gotisk påvirkninger og er populært med svart / hvitt sammen med naturlige tregulv.

Håper du fikk litt inspirasjon til oppussing av soverom nå.Soverom møbler
Tenåringer må få bedre soverom
Soveromsmøbler
Seng på soverom
Soverom inspirasjon
Dører til soverommet
Billige soveromsmøbler
Moderne soveromsmøbler
Soverom interiør design© 2017 Soverom.org – soverom